torsdag 5 augusti 2010

Hur ska Kent ha det?

I dagens blogginlägg (länk) säger han:
”Integrationspolitiken i Sverige har till delar misslyckats och många människor som kommit hit har därför hamnat i ett ofrivilligt utanförskap.”

Men i förrgår skrev han i ett inlägg på denna länk:
”Sverige är idag ett mångkulturellt land som lyckats i många delar av sitt integrationsarbete.”

Givetvis är allt inte lyckat eller misslyckat, men ingen kan ju ha missat gängstrider, mord, kravaller, brända bilar, bränder, stenkastning, organiserad brottslighet, överrepresentation i brottsstatistiken, o.s.v.
Givetvis sköter sig de flesta som kommer till detta land, men den senaste tidens utveckling kan knappast någon ha missat. Ursäkta, men direkt olaglig verksamhet är och förblir olaglig och ska straffas. Det finns ingen anledning att bortförklara sådan med ”integrationsproblem”, "ofrivilligt utanförskap", eller med andra floskler.

Man ska även veta att redan idag, spenderar integrationsdepartementet 4.4 miljarder på just integration, vilket man kan se på denna länk. Det är ca. 10% av vad hela svenska försvaret kostar.

Man frågar sig alltså två saker: För det första, var går politikernas smärtgräns ekonomiskt för ”integration”, vad får det kosta om 4.4 miljarder idag inte räcker?
För det andra, varför inte kraftigt minska invandringen, förslagsvis till Finlands nivå, till dess de befintliga integrationsproblemen är lösta? Cirka 95% av de som kommer till detta land och anger sig vara flyktingar uppfyller inte kraven för flykting enligt FN:s definition.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar