tisdag 29 juni 2010

Fair play?

Kent uppmanade alla bloggare till “fair play” I detta inlägg , för drygt en vecka sedan.

En vecka senare skopar har tonvis med skit på de rödgröna i detta inlägg. Är det fair play? I sitt inlägg menar han att den socialdemokratiska desperationen växer, (v) och (mp) har blivit tvingade med i båten, Ohly kommer att backa från hela överenskommelsen, och givetvis är allt ofinansierat.

Som jag påtalade för Kent innan jag blev bannad från hans blogg, är principen den att man pratar för sin egen produkt, och låter i detta fallet väljarna bestämma och utvärdera vilket alternativ som är bäst. Man pratar inte skit om motståndarsidan eller vad de erbjuder.

Men hur är det nu Kent, beträffande vad just Ni erbjuder? Berätta lite om den invandringspolitik Ni avser föra, och kostnaderna härför. Som väljare vill jag gärna veta om man kommer fortsätta ha svängdörrar för alla lycksökare från muslimska länder som helt enkelt vill ha en bättre levnadsstandard, och kostnaden för detta.

Vidare skulle jag gärna vilja höra lite om Er försvarspolitik. Ni har fortsatt nedmonteringen av det svenska försvaret till ett rent skämt under Tolgfors fana, så frågan är om Ni avser upprusta det? I så fall när, och till vilken kostnad? Vi väntar tydligen fortfarande på ett antal helikoptrar…kan du svara på när de kommer?

Ok, Kent vill ha ”fair play”. Svara då i första hand på frågor som rör ”nya” moderaternas politik och vad Ni begär mandat för, i st.f. att kasta skit på motståndarsidan. Så jag väntar på svaren Kent.

3 kommentarer:

  1. Utmärkt idé det att "punktmarkera" en viss floskelpolitiker och dedicera en hel blogg åt detta. Härligt! Borde finnas flera.

    Givetvis var Kent Perssons utspel om fair play ett spel för gallerierna och något det uppenbarligen inte tog så lång tid innan han själv bröt mot det. Det är ju kutym i Sverige att pajkasta på andra istället för att redogöra för sin egen politik, vilket frågorna i inlägget ovan med önskvärd tydlighet visar.

    Såg i aktuellt igår (tisdag 29/6) hur en retorikexpert sågade Sahlin vid fotknölarna. Det var just hennes frekventa påhopp på motståndarna, en siffra som vida översteg redogörelserna för den egna politiken, som gjorde henne mindre trovärdig (plus en massa annat också förstås).

    Att ta sig ur denna regelrätta pajkastning är uppenbarligen enklare sagt än gjort. Det verkar vara som att sluta röka, ett gift som man kanske behöver hjälp för att ta sig ur. Kan Sverigedemokraterna möjligen vara behjälpliga i det avseendet?

    SvaraRadera
  2. @ Cavatus
    Tja, Kent har ju portat mig och en rad andra från sin blogg, och detta var ett alternativ.

    Kent är bara intresserad av att använda sin blogg och internet som megafon för sin egen politik. Frågor besvaras ej, och är man lite envis blir man portad. Han svarar bara på klappar på axeln och beröm från sina kompisar i princip, och går på i ullstrumporna med nya floskler "en mas".

    Du kanske lade märke till att länkningarna till hans blogg låg nere en dag eller två? Anledningen var sannolikt att han ville kunna porta länkningar till bara denna blogg, eftersom de som hittar den ser att hans snack ifrågasätts.
    Alltså kommer du inte hitta några länkningar i Kents blogg till denna. That's fair play, huh?

    / Micke

    SvaraRadera
  3. Modeaterna i Malmoe

    http://frianyheter.wordpress.com/2010/07/24/malmomoderaterna-vill-stoppa-flyktingmotagningen-till-kommunen/

    SD2010

    SvaraRadera