onsdag 16 juni 2010

Välkomna!

Hjärtligt välkomna till denna nya blogg!

Den har skapats som ett svar på alla politiker som använder internet till att basunera ut sina politiskt korrekta åsikter som demonstrationsplakat.
Internet är ett relativt nytt fenomen, och bygger på fritt informationsutbyte, utan kontroller, censur och andra totalitära och kontrollerande myndigheter eller organ, vare sig på statlig eller internationell nivå.
Tyvärr har detta börjat missbrukas, både av myndigheter, media, och på bloggnivå, där man funnit att kommentarer eller kommentatörer ej är önskvärda.

Vi är ett antal som har ifrågasatt och frågat den moderate kommunalpolitikern Kent i Örebro, om diverse saker, och även ifrågasatt hans uttalanden. Som en följd av detta har nämnd Kent valt att undanbe sig från ytterligare kommentarer från oss eftersom de antagligen varit komprometterade och belyst politiska frågeställningar som ej må belysas enligt Kent eller de nya moderaterna.

Denna blogg är följdaktligen avsedd för de som vill kommentera Kents blogg, men är ej önskvärda enligt honom, enär han har monopol på sanningar och inte svarar på direkta frågor trots sitt politiska mandat, och vad man tycker; skyldighet att inför väljarna svara på frågor.

Alla som Kent bannlyst från sin blogg må skriva i denna blogg, vilket är en exklusiv samling klarsynta nätanvändare. Övriga må kommentera inom lagens gränser, inkluderande Kent.

/ Micke

1 kommentar:

  1. SD2010

    http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/june/asylsokandes-sjukvard-kostade-222-miljoner-k.html

    SvaraRadera