torsdag 17 juni 2010

Men en enkel fråga då?

På denna länk, uttrycker Kent sin besvikelse över att de politiska motståndarna inte svarar på 100 ”relevanta” frågor som Alliansen ställt. Vi pratar om 100 frågor man staplat upp på ett A4, givetvis inriktande sig på eventuella ändringar och skillnader mellan den nu förda politiken och den politik de rödgröna företräder, koppat med framtiden.

Men om Kent nu ondgör sig över motståndarnas ovilja att svara på alla deras frågor, kanske man får ställa en enkel fråga till Kent, som handlar både om den politik som förts, förs, och kommer föras om man röstar på moderaterna:

Kommer Ni fortsätta med den immigrationspolitik Ni drivit och driver?

Det är EN enkel fråga som en folkvald politiker som Kent måste kunna svara på. Men som alla läsare av hans blogg vet, är ämnet tabu. Om man sedan i desperation pressar honom kom något kryptiskt svar som löd ”Ni vet mitt svar, så varför frågar ni?” (om jag nu minns rätt).
Den enda tolknigen jag har av detta är att man avser fortsätta med den totalt sanslösa invandringspolitiken, vilken kostar tiotals miljarder årligen, förvärrar arbetslösheten, ställer till regelrätta kravaller och är ett långsiktigt hot mot svensk kultur.
Om så är fallet, d.v.s. att man fortsätter med detta, leder detta till en massa följdfrågor, men så långt har alltså inte konversationen kommit. Tjatar man på honom, vilket jag gjorde, blir man oönskad i hans forum.

Så Kent må vara besviken på att de rödgröna inte svarar på 100 frågor, emedan han själv inte kan eller vill svara på en enda enkel fråga.

5 kommentarer:

  1. Det gick snabbt att komma igång! Grattis, bra jobbat!

    Janne

    SvaraRadera
  2. Underbart initiativ. Vet han om det ännu? Jag kan informera annars!

    SvaraRadera
  3. Sanningen

    http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/june/asylsokandes-sjukvard-kostade-222-miljoner-k.html

    SvaraRadera
  4. Kent Persson.

    Mow many people from Somali, Iraq and Afghanistan can Sweden take in?

    Kent is scared.

    SvaraRadera
  5. I don't think Kent is smart enough to be scared.
    Allemand

    SvaraRadera