söndag 18 juli 2010

Är länkningar svar?

Ok, nu har Kent avrundat veckodebatten om SD på denna länk, med en länkning till ”läsvärda inlägg om SD”, och koppling till bloggar han anser var läsvärda.

Kent sitter alltså i rävsaxen, och har av ett antal bloggare och kommentarer krävts på svar gällande moderaternas invandringspolitik, både förd och den man avser föra om moderaterna får regeringsställning. En del av dessa har han bannat då frågorna blev för direkta och konkreta.

Han har inte sagt ett skit.

Han summerar genom att länka till andra bloggar som passar honom, och tycker väl därmed att debatten är avslutad.

Själv kan han spendera spaltmeter till försvar för Littorin men säger alltså inte ett ljud om moderaternas invandringspolitik.

Kent, vi pratar här om Sveriges framtid och en politik som kostar tiotals miljarder årligen. Tycker du det är för mycket som ansvarig politiker att komma med ett svar?

Ska vi kanske flyga runt i ditt utopia beskrivet i din text ”Min berättelse om vårt gemensamma Sverige”, eller ska du komma ner på marken och snacka med ambulans- och polispersonalen i Malmö?

Kent, hur länge tror du denna PK-bubbla kommer hålla? Du hoppas väl till dagen efter valet, men gör det någon större skillnad? Förr eller senare kommer sanningen fram.

Och tack förresten för att inga länkningar till din blogg är tillåtna/fungerar. Det ger ju en tydlig bild på din syn på demokrati och yttrandefrihet.

Om du har någon heder i kroppen, kan du skriva här och svara eller i din egen blogg, men att bete sig på det sätt du gör nu är lindrigt sagt respektlöst både mot debattörer på nätet och väljarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar