måndag 26 juli 2010

Stackars svenskar?

Men vad går det runt i Kents huvud nu? Helt plötsligt börjar han snacka om hemlösa svenskar och fattiga dito i denna bloggartikel. Han börjar ondgöra sig om ”skyddsnät” och annat.
Sedan kommer lite dåligt samvetssnack om att man gjort för lite, och även hänvisande till motståndarlaget.

Staten borde kunna göra mer…skriver han och snackar om någon ”hemlöshetsmiljard”. Drar på med lite politiska visioner och så vidare, med ”tak över huvudet garanti”. Sedan slutar han med ”Det handlar om att återupprätta en del av politikens huvuduppdrag, nämligen att ta strid för dem som ingen annan bryr sig om.”

Men fattiga och hemlösa svenskar är ju lägsta prioritering! Här gäller det att ställa upp för hitsmugglade män från MENA-länderna och partiet. Ni vet de som kallas ”ensamkommande flyktingbarn”, med borttagna fingeravtryck, utan identitetshandlingar och har betalat ca 100.000 för att just bli smugglade till Sverige.

Svenskar är ju lägsta prioritering. Med pensionärer som ska klara sig på en spottstyver, med ett försvar som är ett skämt, med en sjukvård som är genomusel. Då är det klart att man ska ta väl hand om alla som kommer till detta land för att få en bättre levnadsstandard. Varje s.k. flyktingbarn kostar staten minst 1.2 miljoner per år.

Men som Jan Björklund uttryckte saken till stående ovationer i November 2009: ” – Att vi inte skulle ha plats för ensamkommande flyktingbarn i ett av Europas mer glesbefolkade länder är naturligtvis inte sant.”. Intelligent, eller hur? Det finns ju fysisk plats i nästan hela Lappland för dessa stackars "barn".

Så varför ondgör sig Kent över fattiga och hemlösa? De kan ju leta efter pantburkar, och frysa ihjäl under vintern, so what. Framtiden för Sverige är ju pigga islamska ungdomar från MENA-länderna med ”hittade” släkter efter att PUT har beviljats. Svenska välutbildade ungdomar flyr redan landet som man kan läsa i denna artikel,

Men man kan ju inte låta bli att fundera på vad fattiga eller hemlösa svenskar skulle göra med 1.2miljoner/år och person. Det kanske Kent kan svara på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar